Osha

Fa molt temps que tinc aquesta samarreta i moltes altres coses cosides, però que no les he pogut publicar per problemes informàtics diversos. Però no volia que passessin més dies sense publicar aquesta costura, per poder participar al sorteig de MRDM! Doncs aquí va la meva Osha:

DSC_0019

Amb tant de temps que fa que la vaig cosir, ja hauria pogut buscar un moment per fer-ne fotos amb més bones condicions de llum, no?

Havia comprat 1 metre d’aquesta tela de samarreta i vaig tenir feina a encabir-hi el patró (en la llista de materials del CC ja ho deia que calia 1’5m, però jo vaig comprar la tela abans). Total, que una màniga és una mica més curta del cos i llavors vaig afegir-hi la part del puny més llarga per compensar, però com que cos i puny és de la mateixa tela, no es nota.

És la primera cosa que he cosit amb la meva nova “berloc” (l’overlock Singer que em vaig comprar aprofitant l’oferta del Lid’l després de molts mesos d’esperar-la) i crec que me’n vaig ensortir prou bé. Tot i que a priori no sóc gaire fan de les mànigues de rat-penat aquestes, realment és un patró molt afavoridor i molt còmode.

Anuncis

One thought on “Osha

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s