Coll MRdM

Per celebrar l’aniversari del bloc de Mi Rincon de Mariposas, m’he cosit aquest coll tan bonic que ens proposava com a costura secreta. Vaig aprofitar un tros de polar blau que em quedava i un retall d’una tela de llana que m’encanta, que vaig comprar a la modista del meu poble.

 

Com que el retall de llana era irregular i no em sortia un rectangle de la mida que necessitava, vaig tallar el polar com indica el tutorial de MRdM, vaig cosir les 3 parts, i després vaig posar-ho sobre l’altra tela i sortia la peça sencera ben justa.

Com que no tenia la pinça i no volia fer una comanda només per això, vaig reciclar una pinça que tenia d’aquestes que es fan servir per subjectar una funda de plàstic per posar acreditacions en congressos, etc. Té una peça de plàstic que no és tan bonica com la tira de roba que pots cosir-hi amb les pinces que proposava fer servir el tutorial, però és el que tenia per casa, i si cal més endavant es pot canviar, però de moment, ja tinc un coll ben calentó i n’estic encantada!

M’agrada molt com queda i ja estic pensant fer-ne més! Moltíssimes gràcies, D awn! I per molts anys de bloc més! És la meva màxima font d’inspiració, el teu bloc!

Enllaço a Mimi!

Un pensament sobre “Coll MRdM

Deixa un comentari